Győrfi Ipari Mikroelektrotechnikai Kft.

D&B D-U-N-S® szám: 86-071-9269
Ipari elektronika javítás Ipari elektronika javítás

Partneri visszajelzéseink

A Győrfi Kft. kollégáival való együttműködés során nagyon komoly szakmai hozzáértést tapasztaltam, amihez kellemes kommunikációs stílus is járult. A munka folyamán a határidőket pontosan betartották és a megbeszéltek szerint jártak el, amely nagy megbízhatóságra vall. Köszönöm még egyszer a készséges hozzáállást és a magas szintű professzionalitást.

EQUUS a.s. EQUUS a.s.

Gombatermesztő házainkban nagyon sok elektromos vezérlőt és szabályozót használunk, így a problémák azonnali és gyors megoldása nálunk létfontosságú. Ebben maximálisan számíthatunk a Győrfi IM Kft-re, az egyik legmegbízhatóbb partnerünkre, velük a zökkenőmentes működésünk garantált.

Bio Fungi Kft. Bio Fungi Kft.

Az FHL Björn Hungary Kft-nek 2013-tól megbízható partnere a Győrfi IM Kft, az elektronikai eszközök javítása, szervizelése területén.
Szolgáltatásaikat mind telephelyükön, mind a helyszínen nagy szakértelemmel végzik, maximálisan alkalmazkodva a megrendelő igényeihez.
Munkájukra jellemző a gyorsaság és rugalmasság.
Kiemelendő, hogy az évek során olyan „korosabb” gépek hibás alkatrészeinek javítását is elvégezték, amelyeknek beszerzésére már nem volt lehetőség, a gyártó felől már nem volt támogatás.
A Győrfi IM Kft tevékenysége fontos része üzemvitelünk biztonságának.

FHL Björn Kft. FHL Björn Kft.

Több éve dolgozunk együtt a Győrfi IM Kft.-vel és maximálisan elégedettek vagyunk, munkájukat a szakmai profizmus, a gyorsaság, ügyfélközpontúság, korrektség jellemzi - csak ajánlani tudom őket.

HDF Kft. HDF Kft.

Cégünk már hosszú évek óta kapcsolatban áll a Győrfi IM Kft.-vel, munkájuk precíz és megbízható. Ahol más cég kudarcot vallott, ott a Győrfi IM Kft. helytállt. Közös munkánk ideje alatt nem volt olyan elektronikai műszer, amit nem tudtak volna megjavítani, akár a pontos hiba ismerete nélkül is.
Minden ipari tevékenységet folytató cégnek ajánljuk Őket, akik versenyképes áron prémium minőségű elektronikai javítást és szakszerviz szolgáltatást szeretnének igénybe venni.

Fornetti Kft. Fornetti Kft.

Eddigi tapasztalatok alapján, a részünkről felmerülő problémákat készséggel igyekeztek megoldani és elhárítani. Bármikor megkerestük a Győrfi IM Kft.-t, rövid időn belül kaptunk visszajelzést legyen szó helyszíni vagy alkatrész javításról. A munkájukkal meg vagyunk elégedve. Eddig nem volt gond, bízunk benne ezek után sem lesz és a továbbiakban is számíthatunk rájuk.

CsabaCast Kft. CsabaCast Kft.

Referenciáink, partnereink